Go to Top

Despre

C.I.A. “Radu Marian-Valeriu” este un cabinet de avocatura organizat si inregistrat in conformitate cu legea romana si prevederile UNBR. Avocatul titular, dl. RADU Marian-Valeriu este membru al Baroului Bucuresti.

Oferim clientilor nostri asistenta juridica la standarde profesioniste in domeniile dreptului civil, dreptului penal, dreptului comercial (inclusiv dreptul asigurarilor), dreptului familiei, dreptului muncii, dreptului proprietatii intelectuale, tranzactiilor imobiliare si, de asemenea, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de orice grad si a oricarei alte autoritati publice a statului roman.

Sintem constienti de faptul ca succesul clientilor nostri depinde si de calitatea consilierii juridice oferite de catre noi si acest aspect este detaliul care face diferenta. Cabinetul nostru de avocatura respecta si fructifica ideile, telurile si asteptarile tuturor clientilor sai, urmarind sa atinga scopul propus, si anume acela de a solutiona favorabil litigiile in care am fost angajati de catre clientii nostri.

Cabinetul noastru este in masura sa-si consilieze clientii inca din faza de proiect a unui contract, pe masura ce clauzele contractuale sint negociate de catre parti, pina la momentul semnarii acestuia, garantind asistenta juridica adecvata, competenta si imediata. Totodata, oferim clientilor nostri asistenta juridica inca din fazele incipiente ale cauzelor penale sau ale litigiilor familiare (urmarire penala, divorturi, partaj judiciar, stabilirea paternitatii, stabilirea filiatiei fata de mama/tata etc.).

In desfasurarea activitatii sale specifice, cabinetul noastru are drept ghid urmatoarele valori, principii si standarde etice:

  • servicii juridice si asistenta profesionala la cele mai inalte standarde;
  • respectarea angajamentelor asumate;
  • respect;
  • incredere reciproca;
  • confidentialitate.